Vi har fået ny webshop og det har ikke været muligt at flytte kunde konti fra det gamle system. Du kan derfor vælge frem over at købe som "gæst" eller oprette dig med en ny bruger igen, hvis du ønsker dette

Handelsbetingelser

Handel via internettet

Når du handler via Internettet, kan du betale med flg. Korttyper: Dankort, Visa, JCB, Visa elektron, Master card.

Bemærk: Ved betaling med kreditkort hæves beløbet først, når varen er afsendt. Derudover kan der betales med bankoverførsel – dog kun efter aftale. I den forbindelse bør du være opmærksom på, at du ikke er beskyttet af indsigelsesordningen.

Salg til offentlig institution:

Ønsker du at bestille til en offentlig institution på EAN-nummer skrives EAN-nummeret i kommentarfeltet, har du problemer eller spørgsmål skal du kontakte Kundeservice på Mail@dyrenesno1.dk eller 59561030.

Levering

Varen sendes med GLS indenfor 1-3 hverdage til Danmark såfremt betalingen er foretaget med kort. Levering til Færøerne, Grønland, Norden og EU kan der forekomme længere leveringstid (For levering til Færøerne, Grønland, Norden og EU - kontakt os). Hvis der er problemer med leveringen bliver du kontaktet via mail eller SMS.

Fragtpriser udgør mellem 36-400 kr. alt efter GLS gældende takster, valg af leveringsform, samt varens vægt. Den specifikke fragtpris vil blive angivet i bestillingsprocessen når ordren gennemføres.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail@dyrenesno1.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen nederst i handelsbetingelserne. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Ombytning:

Ønskes en eller flere af varerne ombyttet til f.eks. en anden størrelse, farve eller model skal der betales ekstra fragtomkostninger for fremsendelse af den/de nye vare. Portoen afhænger af pakkens størrelse og vægt og du vil blive kontaktet af kundeservice om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Du mister fortrydelsesretten på forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Der er ingen fortrydelsesret på loppemidler og hundetegn.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet og vi har modtaget varerne retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Såfremt der er betalt med bankoverførsel, bør du være opmærksom på, at det er nødvendigt, at vi får oplyst reg.nr. og konto.nr. førend tilbagebetalingen er mulig.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Retunering

Dyrenes No.1 anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS’ system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Dyrenes No.1. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. 

Varer må ikke returneres til pakkeshops eller lignende, da vi ikke har mulighed for afhentning og skal derfor sendes direkte til adressen.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes eller afleveres til:  

Dyrenes No.1
Stejlhøj 26
4400 Kalundborg

Returseddel

Returneres varerne ved brug af en returseddel tilsendt af Dyrenes No.1 fratrækkes returfragt beløbet returvarens pris.

I tilfælde af at de sender varer retur, beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Dyrenes No.1.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Dyrenes No.1.

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi undersøger derefter varen og konstatere Bevisbyrden ligger de første 6 måneder hos forhandleren, de efterfølgende 1½ år ligger hos kunden.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Dyrenes No.1
Stejlhøj 26
4400 Kalundborg

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Dyrenes nr. 1/Pet’s no. 1 v/ Kurt Morten Nielsen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på dyrenesno1.dk er Dyrenes nr. 1/Pet’s no. 1 v/ Kurt Morten Nielsen.

Som registreret hos Dyrenes nr. 1/Pet’s no. 1 v/ Kurt Morten Nielsen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@dyrenesno1.dk.

For mere information læs her.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@dyrenesno1.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Tvivlstilfælde

Skulle der opstå tvivlsspørgsmål, kan du kontakte Dyrenes No.1. via mail el. tlf.

Mail: mail@dyrenesno1.dk

Tlf: 59 56 10 30

Email henvendelser besvares inden for 24 timer på hverdage.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 19-05-2020

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Dyrenesno1.dk

Stejlhøj 26

4400 Kalundborg

Tlf: 59 56 10 30

E-mail: mail@dyrenesno1.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________ Modtaget den: _________________________

Forbrugerens navn: ________________________________________________________

Forbrugerens adresse: _____________________________________________________

Ordrenr.: ________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _______________________________ Dato: _____________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


OK

Dyrenesno1.dk bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på Dyrenesno1.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.